En quant a mi

/En quant a mi
En quant a mi2017-02-26T23:36:57+01:00

Sabina Altés

Hola, sóc Sabina Altés, graduada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Col·legiada nº 12038 pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. L’àrea assistencial es concentra a Cambrils (Tarragona) i voltants. Dedicada a la salut dels pacients i el tractament personalitzat, ofereixo a cadascun d’ells la teràpia que més s’ajusta a les seves necessitats.

Una vegada vaig finalitzar els meus estudis universitaris vaig treballar en l’àmbit hospitalari, atenció primària, tercera edat i domiciliari.  Especialitzada en fisioteràpia vestibular i problemes d’equilibri associats a l’edat. Després vaig decidir començar una nova etapa i vaig començar el nou camí en solitari, el meu propi negoci.

Els coneixements adquirits a la carrera, així com l’experiència en el tracte assistencial i la formació continuada tan necessària en la nostra professió són la base del meu treball.

L’objectiu és donar al pacient un tractament global i personalitzat per així poder satisfer les seves necessitats específiques. Sempre intentant oferir un tractament complet que doni solució als seus problemes.